logoooooooo.png

taktvätt, takmålning, fasadmålning.

Nyttja rätten till ROT-avdraget!

PRIVATPERSONER SOM ÄGER EN FASTIGHET

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

PRIVATPERSONER SOM ÄGER EN BOSTADSRÄTT

 Äger du en lägenhet i en bostadsförening eller ett bostadsaktiebolag kan du få skattereduktion för ROT-arbeten. Det är bara enskilda bostadsrättshavare som kan få skattereduktion, inte bostadsrättsföreningen. Endast ROT-arbeten som utförs i lägenheten ger rätt till skattereduktion. Du kan alltså inte få skattereduktion för arbeten utanför lägenheten även om bostadsrättsföreningens stadgar ålagt dig dom.

TOTALTVÄTT & MÅLERITJÄNST AB ANVÄNDER FAKTURAMODELLEN

 Fakturamodellen innebär att du som köper husarbeten betalar 70% av arbetskostnaden inklusive moms. Du får alltså den preliminära skattereduktionen direkt. Den resterande arbetskostnaden får den som säljer husarbetet från Skatteverket när du har betalat din faktura. Skatteverket meddelar dig att beslut om utbetalning till företagaren har gjorts samt hur stort belopp som har betalats ut. Det belopp som du har fått i preliminär skattereduktion kommer att vara förtryckt i din deklaration. Du behöver alltså inte lämna in en ansökningsblankett för detta. För att du ska kunna få preliminär skattereduktion och för att utföraren ska kunna få betalt från Skatteverket krävs det att du lämnar ditt personnummer och fastighetsbeteckning till utföraren av arbetet.

KONTAKT

Telefon: 0770 - 22 13 10

E-post: Info@totaltvatt.se
Org.nr: 556839-1832

Totaltvätt & Måleritjänst AB
Lilla Verkstadsgatan 4
434 42 Kungsbacka
Hallands Län, Sverige 

ÖPPETTIDER

Mån - Fre:
07:00 - 17:00

Helger:
Stängt

H

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM

  • Instagram
  • Facebook
logoooooooo.png